De pagina wordt geladen even geduld...


gif

Villa Raatskeller

Villa Raatskeller is een luxe vrijstaande villa gebouwd in 2000 en is van alle gemakken voorzien.

Op de begane grond bevindt zich een riante woonkamer met aansluitend een sfeervolle woonkeuken. Deze ruimte biedt u de mogelijkheid tijd door te brengen met uw medebewoners, familie en vrienden en er zijn meerdere zithoeken gecreŽerd zodat een ieder kan plaatsnemen waar hij/zij zicht prettig voelt. Ook word hier gezamenlijk gegeten en kunnen er spelletjes of andere activiteiten plaatsvinden. De moderne woonkeuken biedt de gelegenheid om samen met de bewoners een heerlijke maaltijd te bereiden.

Tevens bevinden zich op de begane grond een badkamer, apart toilet en 2 woonstudioís waar ouderen met een rolstoel kunnen verblijven.

Via de trap voorzien van een traplift komt u op de eerste verdieping waar zich vijf woonstudioís bevinden die u eventueel samen met uw partner kunt betrekken. Ook bevind zich op deze verdieping een ruime badkamer met een toilet.

Alle woonstudioís zijn voorzien van telefoon-, tv- en internetaansluiting.

Onder de woning is een ruime recreatieruimte aanwezig waar oa de dagbesteding kan plaatsvinden. Een bewegingsruimte welke op therapeutische basis gebruikt kan worden. En er is de mogelijkheid om gebruik te maken van een sauna, een stoomcabine, een jacuzzi en een zonnebank. Dus er is voor ieder wat wils aanwezig.

Achter de woning bevind zich een binnenzwembad met verwarmd water van 32 graden celcius waar u op therapeutische basis of voor de ontspanning gebruik van kunt maken. Uiteraard onder begeleiding. Aansluitend een prachtige serre welke op de warme dagen open kan voor de frisse lucht en op de koude dagen dicht, zodat het aangenaam warm blijft binnen. Vanaf de serre kunt u de achtertuin betreden. Ook hier zijn meerdere zithoeken gecreŽerd zodat u kunt plaatsnemen waar u zich prettig voelt.

Villa Raatskeller is voorzien van ruime parkeergelegenheid, makkelijk te bereiken via de hoofdwegen en is gelegen in de buurt van een prachtig natuurgebied.

Nieuwerkerk aan den IJssel

  • not found
  • not found
  • not found
  • not found