Over Ons

OwerCare Residentie is het alternatief voor de reguliere verzorgingstehuizen in Zuid Holland. 

Een plek waar u zelfstandig, in uw eigen studio, verzorgd en in een veilige omgeving kunt wonen.
Een echt ‘thuis’, maar wel met de veiligheid van 24 uur per dag zorgaanwezigheid.

U kunt te allen tijde rekenen op de zorg die u wenst en/of nodig heeft. Wanneer zich wijzigingen voordoen in uw gezondheidssituatie, passen wij de zorg aan. Dat zorgt ervoor dat u altijd in uw eigen Studio kunt blijven wonen, met of zonder uw partner. Want uw partner is uiteraard meer dan welkom in OwerCare Residentie, ook als één van beiden een zorgbehoefte heeft. 

 1. Deskundig

  De zorgverleners van OwerCare zijn goed opgeleid. Zij hebben de vereiste deskundigheid en nog veel belangrijker, veel praktijkervaring. 

  Voor iedere zorghandeling die uitgevoerd moet worden is de juiste deskundigheid in huis op verschillende niveaus. Iedere (zorg)handeling wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde verzorgende. Afhankelijk van de soort hulpververlening is er een verzorgende. OwerCare heeft alle disciplines en kwalificaties in huis. U bent dus niet afhankelijk van externe verzorging.
 2. Kwaliteit

  Kwaliteit van zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Om de kwaliteit te kunnen "blijven" waarborgen worden er continu kwaliteitscontroles uitgevoerd. OwerCare heeft gekozen voor een enorme transparantie. Zo kunt u, maar ook uw familie, 24 uur per dag "mee" kijken in uw dossier waar de dagelijkse rapportages in te vinden zijn.

 3. Respect

  Wij hebben respect voor u en uw omgeving. Wilt u wat privacy of juist wat extra aandacht dan zorgen wij dat die wensen en behoeften gerealiseerd worden. Daarnaast heeft iedereen van OwerCare het volste respect voor onze maar ook voor uw persoonlijke spullen.
 1. Overleg

  Alles gebeurt in overleg met u, volgens uw wensen en binnen uw en onze mogelijkheden. Er worden duidelijke afspraken met u gemaakt en daar houden wij ons strikt aan. Daarnaast doen wij er alles aan om de teams die u verzorgen zo klein mogelijk te houden. Alle afspraken worden vastgelegd in uw dossier. Dit dossier is inzichtelijk voor u maar ook voor uw familie wanneer u dit wenselijk vindt.
 2. Kleine teams

  OwerCare werkt met kleine teams, hetgeen het werken overzichtelijk en persoonlijk maakt. Zo komt er altijd een vertrouwd gezicht en is iedere medewerkster van OwerCare goed op de hoogte van wat er speelt en van wat u graag wilt.
 3. Geen wachtlijsten

  OwerCare Residentie heeft op dit moment geen wachtlijsten. U kunt direct bij ons terecht in meerdere zorgresidenties. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met 079 - 329 10 40